Et solrikt og bærekraftig hyttefelt

Høybulie er et helt nytt hyttefelt på Vegglifjell, hvor vi under utviklingen av tomtene har hatt fokus på utsikt, helhet, naturhensyn og aktiviteter i fellesskap. Høybulie er for deg som vil bygge hytte på fjellet, men som liker at mange av valgene allerede er tatt for deg, i et bærekraftig perspektiv.

Et ensomt skispor leder inn i en skog dekket av snø
Fra hyttevinduene på Høybulie vil du bl.a. ha panoramautsikt mot Blefjell i sør og innover Hardangervidda mot nordvest.

Gjennom bevisst prosjektering og regulering, skaper vi nemlig et helt nytt hytteområde på Vegglifjell som spiller på lag med omgivelsene. Både under byggearbeidet og når hyttelivet skal leves. Her i småskogen, med bergtagende utsikt til fjell og tinder, kan du nå sikre deg en lun og solrik hyttetomt. Feltet heter Høybulie.

Tomter med utsikt, hytter med særpreg

I tomteoversikten vår ser du de ulike hyttetomtene. Samtlige har gode solforhold og en utsikt du kommer til å bli glad i. Hytteutvalget har vi snevret inn for deg, ut ifra mer bærekraftige byggeprinsipper. Slik kan vi sammen bygge med mer omtanke for naturen og kommende generasjoner. Da sørger vi for at Høybulie blir et helhetlig og fremtidsrettet hyttefelt – samtidig som dine behov ivaretas, enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonsrik hytte. 

Tomtene på Høybulie

  • Ligger på ca. 800 moh.
  • I lunt, lett hellende terreng mot sør med noe fjellskog mot vest.
  • De fleste tomtene har utsikt mot høyfjellet og gode solforhold.
  • Tomtenes størrelse varierer fra ca. 1000–2000 m2.

« Er du tidlig ute, kan du sikre deg drømmetomten nå! »

Utsikten fra hytta

Høybulie er kanskje det mest attraktive og spektakulære utsiktsområdet på Vegglifjell. Fra hyttevinduene vil du ha panoramautsikt mot Blefjell i sør. Mot sørvest vil du skue mot Daggrønuten (1158 moh.). Mot vest vil du nyte synet av Tjønngrønuten (1189 moh.) og Krokgrøe (1237 moh.). Og mot nordvest vil du se Storegrønuten (1289 moh.) og Dynatten (1170 moh.) som majestetisk markerer starten på Hardangervidda-platået. Et eldorado for naturopplevelser hele året. 

Kort reisetid til Høybulie

Fra Oslo og Vestfold-byene er det bare ca. to timers kjøretid til din nye hyttedrøm på Veggli. Kjør via Kongsberg og opp Numedal, langs fylkesvei 40 mot Geilo. I Veggli sentrum tar du av fra fylkesveien og følger skilt mot Vegglifjell. Etter ca. 8,3 km er det skiltet avkjøring til høyre mot Persbu og Høybulie. Følg Persbuvegen til en liten bro er passert, deretter følger du skilt til høyre mot Høybulie. Hyttefeltet ligger på venstre side langs Høybulievegen. Ønsker du en visning, er vi på fjellet når du har tid!

Fra Oslo og Vestfold-byene er det bare ca. to timers kjøretid til din nye hyttedrøm på Veggli.
Fra Oslo og Vestfold-byene er det bare ca. to timers kjøretid til din nye hyttedrøm på Veggli.
Til Høybulie følger du skilt til Vegglifjell fra Veggli sentrum. Etter ca. 8,3 km er det skiltet avkjøring til høyre mot Persbu og Høybulie. Hyttefeltet ligger på venstre side langs Høybulievegen.
Til Høybulie følger du skilt til Vegglifjell fra Veggli sentrum. Etter ca. 8,3 km er det skiltet avkjøring til høyre mot Persbu og Høybulie. Hyttefeltet ligger på venstre side langs Høybulievegen.