169 - Høybulie

169 - Høybulie

SOLGT!

Denne tomten er desverre allerede solgt, men kanskje lignende tomter kan være av interesse?

Aktuelle hyttemodeller

Hyttemodeller som kan bygges på denne tomten.

En bekk renner mot en hytte. I bakgrunnen ligger majestetiske fjell.

Rindalshytter – Lysthus 124

Når du vil ha naturen inn. 3 soverom, luftig planløsning og romslig hems. Stilige Lysthus er utviklet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum, med de gode løsningene i fokus. Hyttemodellen er tenkt «innenfra og ut», ved at det åpne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys fra store vindusflater. Hytta har praktiske skyvedører med direkte adkomst til svalganger og uteplasser. I Lysthus kan du føle deg i ett med naturen og samtidig ha det lunt og godt.

Areal: 123,9 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 200 000,–
En brun hytte med grønt gress på taket

Storeble m/hems

For lune uteplasser og hygge. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom. Storeble er en av stolthetene til Telemarkhytter. Bygningskroppen strekker seg langsmed landskapet og åpner stue og kjøkken storslått mot naturen. Utbyggene i front skaper le for vær og vind, og gir flere lune uteplasser som familien kan forflytte seg mellom. En robust og tidløs fjellhytte hvor naturen er satt i høysetet.

Areal: 141 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 225 000,–
En hytte med store vinduer ligger i et fjellandskap med høye fjell

Storeble panorama – for utsikt og plass

En hytte for utsiktstomter. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom – rett og slett plass til storfamilien. Storeble panorama har fremskutt panoramautbygg hvor vinduene strekker seg fra gulv til tak og tilbyr god utsikt over høyfjellet. Et romslig kjøkken og stue er praktisk plassert langs utgangen til delvis overbygd terrasse, og byr på gode, skjermede uteplasser langs solveggen. Storeble kjennetegnes av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen

Areal: 135,7 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 325 000,–
En robust hytte står ved foten av et snødekt fjell

Ūrus m/hems – Telemarkhytter

Kraftige og solide dimensjoner. 3 soverom, 2 bad og 3 hemsrom. Dobbel inngangsdør til en romslig entré med direkte innsyn til nedsenket stue- og kjøkkendel i front. Herfra inviteres naturen inn til store, luftige oppholdsrom med sjenerøse vindusflater fra gulv til tak. Ūrus med hems er et resultat av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen. Steinbeslåtte fasadedetaljer forsterker det robuste uttrykket som hytteserien er kjent for.

Areal: 138,9 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 275 000,–
En hytte med gress på taket ligger ved foten av et snødekt fjell

Ūrus på ett plan – Telemarkhytter

Robust modell til ulendt terreng. 4 soverom, 2 bad og store vinduer. Ūrus er en ny serie fjellhytter med nedsenket stue- og kjøkkendel. Hyttene kjennetegnes av en sjenerøs konstruksjon, med kraftige og brede bord som gir et solid og robust uttrykk. Her trekkes naturen inn gjennom store panoramavinduer. Ūrus på ett plan tar hensyn til det hellende og varierende terrenget vi ofte finner i fjellheimen. En kraftig og solid konstruksjon med spennende nivåforskjeller og materialer.

Areal: 138,9 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 705 000,–