Bilde kommer

187 - Høybulie

187 - Høybulie

SOLGT!

Denne tomten er desverre allerede solgt, men kanskje lignende tomter kan være av interesse?

Aktuelle hyttemodeller

Hyttemodeller som kan bygges på denne tomten.

En bekk renner mot en hytte. I bakgrunnen ligger majestetiske fjell.

Rindalshytter – Lysthus 124

Når du vil ha naturen inn. 3 soverom, luftig planløsning og romslig hems. Stilige Lysthus er utviklet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum, med de gode løsningene i fokus. Hyttemodellen er tenkt «innenfra og ut», ved at det åpne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys fra store vindusflater. Hytta har praktiske skyvedører med direkte adkomst til svalganger og uteplasser. I Lysthus kan du føle deg i ett med naturen og samtidig ha det lunt og godt.

Areal: 123,9 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

6 050 000,–
En brun hytte med grønt gress på taket

Storeble m/hems

For lune uteplasser og hygge. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom. Storeble er en av stolthetene til Telemarkhytter. Bygningskroppen strekker seg langsmed landskapet og åpner stue og kjøkken storslått mot naturen. Utbyggene i front skaper le for vær og vind, og gir flere lune uteplasser som familien kan forflytte seg mellom. En robust og tidløs fjellhytte hvor naturen er satt i høysetet.

Areal: 141 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 980 000,–
En hytte med store vinduer ligger i et fjellandskap med høye fjell

Storeble panorama – for utsikt og plass

En hytte for utsiktstomter. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom – rett og slett plass til storfamilien. Storeble panorama har fremskutt panoramautbygg hvor vinduene strekker seg fra gulv til tak og tilbyr god utsikt over høyfjellet. Et romslig kjøkken og stue er praktisk plassert langs utgangen til delvis overbygd terrasse, og byr på gode, skjermede uteplasser langs solveggen. Storeble kjennetegnes av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen

Areal: 135,7 m²

Nøkkelferdig hytte og tomt fra kr

5 880 000,–